Rom for Rom – Gang

Home / Rom for Rom – Gang

STUE

KJØKKEN

SOVEROM

BAD

GANG

UTEPLASS

Korridorer, ganger og haller er ofte fine rom å skape litt ekstra trivsel i. Selv om de ofte bare benyttes til å komme seg fra a til b, velger mange å dekorere med lik belysning som i oppholdsrommene. Trappen er en liten utfordring når det kommer til lyssetting siden både risting og trapperepoter gjør at ikke alle lyskilder egner seg like godt. Trappen er likevel en fullverdig del av boligen som ofte er fremtredende i flere rom, derfor kan denne seksjonen ofte være flott å dekorere. Det gjelder bare å finne riktig type lys!

Innfelt downlight

Belysning med innfelt downlights er en fin måte å belyse rom på. Hele innstallasjonen er skjult i himlingen og den kan brukes til å lage en jevn belysning eller effektbelyse enkelte elementer.

Utenpåliggende skinner

Skinner montert i tak er en flott måte hvis du ønsker fleksibilitet etter innstallasjonen. Det er en smart løsning for rehabiliteringsprosjekter, og de er fine å justere hvis de kolliderer med møbler eller lignende.

Utenpåliggende armaturer for tak/vegg

Takpunktet finner du som regel midt i rommet, strømmen går til en takboks inne i taket som skjuler ledningene. Dette med tanke på at lyset skal treffe de fleste stedene i rommet.

Foto: Digit Media Norge AS